Marko Atso laps elab kahes peres

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Simo Atso on 6-aastane Tallinna poiss, kes lööb trummi, laulab ja mängib kitarri
Simo Atso on 6-aastane Tallinna poiss, kes lööb trummi, laulab ja mängib kitarri Foto: Reporter.ee

Eesti kuulsaima etnometal bändi trummimees Marko Atso jutustas oma kunagisest karmist alkohoolikuelust ning sõbralikest suhetest kahe abikaasaga.


Omal ajal oli ta kõva kärakamees, aga siis tuli mõistus pähe ja juba kaheksa aastat pole tilkagi alkoholi kõrist alla libisenud, rääkis Atso Õhtulehes.

«Meil oli mõnes mõttes kummaline lahutus,» meenutab Atso lahkuminekut oma tolleaegsest kaasast Kairest. «Täitsa rahulikult istusime ühel õhtul maha ja ei mäleta, kumb ütles, mis oleks, kui läheks õige laiali.» Kui tollal kuueaastase poja Simo käest aru sai päritud, siis vastas see rahulikult: «Noh, kui te teineteist enam ei armasta, minge siis lahku.»

Nüüd ongi nii, et Kaire liigub Atso praeguses kodus nagu oma inimene ja Simo (kes ka ise juba trummi lööb) elab seal, kumma vanema järgi ta parasjagu rohkem igatsust tunneb. «Tal ongi nagu kaks kodu, kaks ema ja kaks isa ja keegi ei sega üksteist, pigem täiendavad,» jutustas trummar õnnelikust peremudelist.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles