Viljandi BASH üllatab külastajaid

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tänavaspordiüritus «Viljandi Bash 2013» valiti maakonna noorte aasta teoks.
Tänavaspordiüritus «Viljandi Bash 2013» valiti maakonna noorte aasta teoks. Foto: Elmo Riig / Sakala

 Selleaastane Viljandi BASH toob endaga kaasa mitmeid üllatusi – esimene neist on see, et varasema Männimäe rulapargi asemel ehitatakse spetsiaalselt ürituse jaoks eraldi park Viljandi lauluväljakule.

Sel aastal juba neljandat korda toimuv tänavakultuurifestival Viljandi BASH toob sel aastal mitmeid üllatusi ja suuri muutusi. 1. kuni 5. juulini toimuva ürituse üks suurimaid muudatusi sel korral on see, et varasemalt Männimäe rulapargis toimunud ekstreemsportlaste võistluse tarvis ehitatakse selleks aastaks eraldi täiesti eksklusiivne rulapark Viljandi lauluväljakule, kus võistlus toimuma saab.

«See võistluspark on täiesti uus etapp meie ürituse arengus, mis viib Viljandi BASHi täiesti uuele tasemele,» kinnitab Viljandi BASHi peakorraldaja Kris Süld, tuues välja, et see on ka suurepäraseks sissejuhatuseks ürituse viiendaks sünnipäevaks 2016. aastal. Männimäe rulapargi kõrval on Viljandi lauluväljaku suureks plussiks ka ligipääsetavus ning lähedus Viljandi südalinnale.

Viljandi BASH on tänavakultuurifestival, mis toimub sel aastal juba neljandat korda ning mis koondab endasse nii ekstreemsportlased, tänavatantsijad, rannajalgpallurid kui ka tänavakorvpallurid ning nende alade harrastajad ja huvilised kogu Euroopast. Mitmekülgne ning kaasahaarav programm pakub pea kõigile midagi ning mis tutvustab tänavakultuuri ning ekstreemsporti laiale sihtgrupile.

Lisainfo Facebookist, Twitterist ning BASHi kodulehelt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles