«Eesti loomahullud»: kes ja miks peab korteris tuhandeid vihmausse?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti loomahullud
Eesti loomahullud Foto: Indrek Kraus

Täna kell 21 alustab Kanal 2s uus sari Eesti suurimatest loomasõpradest ja nende värvikatest lemmikloomadest. Esimeses episoodis saame teada, kes ja miks peab oma korteris tuhandeid vihmausse.

Tänapäeval on loomi jalaga segada ja nii mitmedki loomahuvilised ei piirdu ühe-kahe loomaga, vaid alustavad hullumeelsete kollektsioonide kogumist. Lisaks vihmausside kollektsiooni omanikule külastame ka Jõgevamaa naist, kelle kodus elavad muuhulgas 34 viirpapagoid ja  Madagaskari prussakad.

Foto: Indrek Kraus

Noor abielupaar Läänemaalt kasvatab aga oma talus kümneid eri liike ja tõuge hingelisi. Aasta tagasi võeti peres kasvava pisipoja rõõmuks neli kana, tänaseks elab talus aga enam kui sajapealine lemmikloomakari. «Mida eksootilisem ja ilusam, seda kõvemini süda põksub. Sellest pisikust ei saa lahti,» ütleb taluperenaine Sarah.

«Eesti loomahullud» on Kanal 2s neljapäeviti kell 21, koha peale «Suvereporterit».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles