Elmar Liitmaa sõidab Türki pead parandama

Anu Saagim
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jaagup Kreem viinajoomise võistlusel  Club Tallinnas 30.08.08
Jaagup Kreem viinajoomise võistlusel Club Tallinnas 30.08.08 Foto: Club Tallinn
Kuna Club Tallinna võidujoomise üritus 30.augustil oli üliedukas, otsustas klubi programmijuht Priit Seäsk sama üritustesarjaga jätkata ning lisada klubitajate jooma ahvatlemiseks ka kopsakamaid auhindu.

Näiteks võitis üritusel «Starnight» viinaviskamise võistluse muusik Elmar Liitmaa. Autasuks saadab klubi Tallinn mehe pead parandama Türki.

Liitmaa kallas kümme hot shot-i sisse kahekümne ühe sekundiga. Kui Lass küsis Liitmaalt kommentaari võidule, näitas Liitmaa oma rõõmu välja suudeldes Lassi otse klubilaval.

«Võistlusele pandi alus augustilõpu üritusel «Starnight», kus mitu julget kodumaist staari - Jaagup Kreem, Kristjan Kasearu ja Elmar Liitmaa, märjukese kulistamises rammu katsusid,» selgitas Seäsk ning on kindel, et nüüd väljapandud auhind on piisavalt ahvatlev kutsumaks osalema rohkem klubitajaid.

«Sellest õhtust edaspidi hakkabki igal neljapäeval klubi laval toimuma julgemate külaliste vahel kiiruse peale võidujoomine, mis kulmineerub võitja väljaloosimisega,» lubab programmijuht.

Iganädalaste võitjate otsustajaks on DJ Märt Rannamäe ning kevadel toimuval suures tšempionite finaalis saab kiireim napsutaja auhinnaks «Peaparandusreisi Türki».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles