Üksikvanemad hakkavad Kanal 2s armastust otsima

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tõsielusarja «Üksikvanem otsib kaaslast» saatejuht Krista Lensin
Tõsielusarja «Üksikvanem otsib kaaslast» saatejuht Krista Lensin Foto: Kanal 2

Kolmapäeval alustab Kanal 2 uue romantilise saatesarjaga «Üksikvanem otsib kaaslast». Saatejuht Krista Lensini eestvedamisel tutvume viie mehe ja naisega, kelle suurimaks sooviks on leida enda kõrvale sõber ja elukaaslane.

Kolmapäeval kell 21.30 jõuab Kanal 2 eetrisse uus saatesari «Üksikvanem otsib kaaslast», kus Krista Lensin viib kokku lastega üksi jäänud emad ja isad ning nendega tutvuda soovivad austajad.

Sel kevadel tutvustas Kanal 2 televaatajatele kaheksat toredat üksikvanemat, kes said seejärel austajatelt sadu tutvumissooviga kirju. Esimeses saates sarjast «Üksikvanem otsib kaaslast» suunduvad viis enim kirju saanud üksikvanemat oma elu kõige ebatavalisemale kohtingule.

Kas armastus esimesest silmapilgust on võimalik? Kas üksikvanem leiab endale kaaslase ja oma lapsele sõbra? Just läbi toredate ja tundeliste sündmuste ja naljakate seikade on televaataja tunnistajaks selle aasta kõige südamlikumale armastusloole.

Saadet toodab produktsioonifirma Filmimees, kelle käe all valmis ka Kanal 2 mullune hittsaade «Maamees otsib naist».

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles