«Saladused» rääkis nukra loo printsist ja kerjusest

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Saladused
Saladused Foto: Kanal 2

Esmaspäevaõhtune Kanal 2 saade «Saladused» näitas kurba lugu, mille uskumiseks pidi seda tõepoolest ise nägema.

Saates näidatud lood on tõestisündinud, kuid inimeste privaatsuse huvides on nimed ja kohad muudetud ning taaslavastustes mängivad näitlejad.

Ühes peres sirgusid prints ja kerjus - rikas vend Egon ja vaene vend Erik. Poistel olid erinevad isad ja pere elas koos noorema venna isaga, kes soovis aga kasvatada vaid oma lihast poega.

Vanem vend oma isa ei tundnud ning mõistagi ei toetanud kadunud isa ei poega ega ema Eerikat majanduslikult.

Erikule osteti riided second hand kauplustest ja kui ema soostus talle uhiuue jope ostma, tuli see tema toidu arvelt. Kallid videomängud, kingitused ja maiustused kuulusid samuti ainult nooremale pojale. Kui ema, kasuisa ja Egon reisile läksid, jäi Erik loomulikult koju.

Ema põhjendas kõike sellega, et elu ongi ebaõiglane.

Sellise elu tõttu kasvas Erikus vimm ning kiusas koolis teisi lapsi, kes kelkisid oma asjadega.

Probleemseks osutus ka Egon, kes tuli trennist ära võtta, sest keegi ei soovinud temaga mängida - Egon ei mõistnud, miks keegi ta käske ei täitnud.

Poiste elu läheb samamoodi edasi, sest Eerikal pole majandulikult võimalik mehe juurest ära tulla. Nii on vähemalt ühel pojal kõik olemas ja Eerika loodab, et ühel päeval suudab ta ise Erikule paremat elu pakkuda.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles