Elu24 loosib! Briti poplauljatar Sonique klubis Vabank juba sel nädalavahetusel

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Briti poplauljatar ja diskor Sonique
Briti poplauljatar ja diskor Sonique Foto: promo

Sel reedel, 12. juunil, esineb Tartu klubis Vabank ja laupäeval, 13. juunil, Tallinna klubis Vabank Briti poplauljatar ja diskor Sonique. Elu24 loosib peole ühe pileti kahele vabalt valitud linnas!

Mustanahaline poplauljatar, kelle kaubamärgiks on diskoriameti ja laulmise oskuslik kombineerimine, on salvestanud neli soolo-albumit ja avaldanud rohkem kui 13 singlit - nende seas kaks tantsumuusikahitti «I Put a Spell on You» ja «It Feels So Good», mis peaksid tuttavad olema kõigile, kes kunagi raadio saatel aega veetnud. 

Foto: promo

Edukate singlite ja albumiga valiti Sonique 2001. aasta Brit Awards popmuusika auhindade jagamisel UK parimaks soolo naisartistiks (Best British Female Solo Artist) samas kategoorias nomineeritud artistide Dido, PJ Harvey ja Sade ees. 

Sonique on ära märgitud ka Guinnessi rekordite raamatus kui esimene naisartist, kes on UK muusika edetabelites esimesel positsioonil püsinud kolm järjestikust nädalat. 

Õhtu peastaari saadab mõlemas linnas DJ Widenski. 

Piletid on müügil Piletilevis nii Tallinna kui Tartu peoõhtule. Liitu Tallinna ja Tartu peoga ka Facebookis. 

Klubi Vabank on Tallinnas tegutsenud aastast 2010, Tartus avas klubi Vabank uksed 2013. aasta aprillis. Tegemist on esimese ja ainsa klubiga Eestis, mis tegutseb sama nime ja sarnase ilmega kahes Eesti suurimas linnas.

Elu24 loosib Taru ja Tallinna peole ühe pileti kahele! Tartu peole võitis pileti kahele inimesele Kelli Juhkam ja Tallinna peole Kaie Aamisepp. Sissepääs pidudele toimub nime alusel. Palju õnne võitjatele!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles