Kuum galerii: Tantsuparadiisil esines Venemaa kuumim tantsumuusika ansambel ARTIK & ASTI

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Reedel 5. juunil toimus klubis Hollywood populaarne üritustesari  TANTSUPARADIIS (Танцевальный Pай), kus esines seekord Venemaa kuumim tantsumuusika ansambel ARTIK & ASTI Moskvast, kelle kontsert oli täis suures koguses positiivset energiat, mis pani kogu ööklubi esinemise ajaks endaga kaasa laulma! 

ARTIK & ASTI on särav, omanäoline duett, kus erakordne helilooja meisterlikus kombineeritakse ebatavalise, sügava ja vaimustava häälekõlaga! Külalisi ootasid ees kõik nende tuntumad hitid ja samuti ka täiesti uued superhitid «Polovina» ja «Nikomu ne otdam».

Foto: Maksim Toome

Erilist sära tekitasid veel ööle armastatuimad imekaunid seksuaalsed topless GO-GO tantsijad Peterburist!

Õhtu peavõrgutajad olid DJ Bell ja DJ Sonic.

Foto: Maksim Toome

Lisaks tekitasid palju elevust uue Eesti turule sisenenud jäätise EKSELENCE tasuta rahvale jagatud luksuslikud jäätised ning jäätisefirma poolt üles pandud fotokabiin, kus said kõik soovijad koos oma seltskonnaga lõbusalt pildistada ning kohe ka pildid automaadist endale mälestuseks saada.

Foto: Maksim Toome

Järgmine TANTSUPARADIIS toimub reedel, 3.juulil klubis Hollywood, kui sõidab külla paljude poolt juba ammu oodatud vene tantsumuusika täht MITJA FOMIN koostöös väga stiilsete Moskva trummaritega DRUM CAST!

Müügis ainult 1000 piletit ja saadaval neid piiratud koguses 30% soodustusega kuni 29.juunini kõigis Piletilevi müügipunktides või internetis.

Rohkem infot ametlikult kodulehelt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles