MINA JA KUULSUS - Vol.2

Anu Saagim
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kadi ja Koit toome lillelaadal 2011
Kadi ja Koit toome lillelaadal 2011 Foto: Lugejapilt

Nägid  Robin Juhkentali poes sokke nuusutamas või trammipeatuses peatäit välja magamas, olid metroseksuaaliga samas bussis, möllasid koos staarjuuksuriga McDonaldsis või nägid Evelyn Seppa väljumas Tulika taksost? Tee ise või lase sõbral kiirelt pilt klõpsata ja saada see meile!

Kui Sul leidub «tuntud näoga» koos tehtud fotosid, ära kõhkle neid Elu24 lugejatele vaatamiseks saata! Kõige vahvamate piltide vahel loosime välja toredaid auhindu.

Ägedaimate piltide saatjate vahel loosime välja ohtralt põnevaid arvutimänge, filme ja CD plaate tuntud muusikute loominguga kodu-ja välismaalt.

 

Fotosid «Mina ja kuulsus» ootame meilile toimetus@elu24.ee, märksõnaga MINA JA KUULSUS. Lisa meilile kindlasti ka oma nimi ja kontaktid. Võimaluse korral ka koht, sündmus ja kuupäev, millal foto tehtud.  

«Mina ja kuulsus» fotode võitjatega võtame ühendust ning täpsustame kingituste üleandmise koha ja aja. Seepärast ära unusta enda saadetud pildile lisamast ka telefoninumbrit.

 

KIIKA MINA JA KUULSUS PILDIGALERIID - VOL.2!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles