Vaata! Kristel Aaslaid, Norman Salumäe ja Mirko Miilits vallutasid kõrguseid ronides

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristel Aaslaid
Kristel Aaslaid Foto: Ronimisministeerium

Ronimisministeerium pakub võimalust tutvuda kaljuronimisega sisetingimustes, andes huvilistele ette erineva raskusastmega radasid ning on ainukene eraldiseisev ronimishall Eestis, kus harrastatakse bouldering-ronimist ehk ilma köiteta kaljuroninimist.

Põnevat ettevõtmist käisid trenni mõttes proovimas eratreener Mirko Miilits, Kristel Aaslaid ja Norman Salumäe koos sõpradest muusikute ning filmiinimestega.

Foto: Ronimisministeerium

«Mõtlesin, et vahelduseks oleks tore oma hoolealustega jõusaali treeningkeskkonda vahetada ja nagu tellitult võttis minuga ühendust hea sõber Mariana Mutso, kes on üks Ronimisministeeriumi eestvedajatest. Olen ise korduvalt ronimas käinud ja mulle meeldib väga veidi teistmoodi füüsiline pingutus ja kogu ronimises peituv emotsioon,» rääkis personaaltreener Miilits.

Foto: Ronimisministeerium

«Ma teadsin, et ronimine tuleb lahe, aga et see nii äge on, ma oodata ei osanud. Algul tundusid ka kõige lihtsamad rajad võimatud, aga instruktori juhendamisel hakkasime neid ükshaaval alistama. Adrenaliin ja emotsioon olid laes. Ootan juba, et tagasi saaks! Järgmisel päeval on lihased veidi hellad, aga see on seda väärt!» lisas laulja Norman Salumäe.

Foto: Ronimisministeerium

Kristel Aaslaid säras rõõmust ja andis omapoolse hinnangu: «Väga äge oli ja kindlasti tahaks veel minna. Sõrmed küll tulitavad, aga isegi ükski küüs ei läinud katki!»

Rohkem infot Ronimisministeeriumi kohta võite leida nende kodulehelt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles