Jana Kasel ilmus uus singel

Elu24 muusikatoimetus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jana Kask superstaari finaalis
Jana Kask superstaari finaalis Foto: Marianne Loorents / SL Õhtuleht


Täna ilmus Muusika24 keskkonda müügile Jana Kase uus singel «Don`t Want Anything», mille «Eesti otsib superstaari» teise hooaja võitja kirjutas koos Jakko Maltisega.
 


«Kevadel tegi Jakko mulle ettepaneku, et astuksin läbi tema stuudiost ning kuulaksin üle mõningad demod, mis võiksid mulle sobida. Lood, mida ta mulle ette mängis, panid mu silmad üllatusest särama – sellist soundi olin ma otsinud!» selgitas Jana uue koostöö tagamaid.

««Don`t Want Anything» sündis spetsiaalselt Jana jaoks. Temaga oli lust koostööd teha, tal on võrratu hääl ning teadsime kohe, et kui loome stuudios tema jaoks mõnusa atmosfääri, siis suudame tema vokaali salvestada nii kuis peab – et säiliks emotsioon ja selle ilus kõla,» lausus loo produtsent Jakko.

Singli miksis ja masterdas Jay Low Productions, kes kasutasid seejuures pehme pop-rock sound'i saavutamiseks ka legendaarse salvestusvahendi – lintmaki – abi. Kuula allpool!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles