Briti printsess Charlotte ristitakse juulis

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Briti printsess Charlotte
Briti printsess Charlotte Foto: SCANPIX

Briti kuningliku perekonna uus liige, printsess Charlotte ristitakse 5. juulil Norfolki kirikus.

St. Mary Magdalene`i kirik asub kuninglikust residentsist Sandringhami paleest paari minuti jalutuskäigu kaugusel, edastab Daily Mail.

Selles kirikus käib Briti kuninglik pere igal aastal jõulujumalateenistusel.

Siis kahekuuse printsessi ristib Canterbury peapiiskop Justin Welby.

Kuningliku pere esindajate teatel on printsessi ristimine perekeskne sündmus, kuid inglastel on väikest printsessi võimalik näha pärast ristimist kiriku juures.

Prints William ja ta naine, Cambridge`i hertsoginna Catherine valisid Norfolki kiriku, kuna prints Williami ema, printsess Diana ristiti kunagi seal.

Veel ei ole teada, kellest saavad printsess Charlotte`i ristivanemad.

Meedias on välja pakutud, et need võivad olla Yorki hertsogi Andrew tütred, printsess Beatrice ja printsess Eugenie, kuid ka prints Williami nõbu Peter Phillips, sõber Hugh van Cutsem, Williami vend prints Harry või hertsoginna Catherine`i õde Pippa Middleton.

Prints William ja ta naine on elanud alates tütres sünnist Norfolkis.

William alustab  juuni lõpul tööd East Anglia õhupääste salgas ning Catherine on andnud teada, et ta pühendab end lastele ja perele.

Prints Williami ja hertsoginna Catherine`i poja, prints George`i ristimine oli avalik sündmus, mida kanti üle televisoonis. See laps ristiti St. Jamesi palee kuninglikus kabelis.

Printsess Charlotte sündis 2. mail 2015 Londonis St. Mary haiglas.

Prints George sündis samas Londoni haiglas 22. juulil 2013.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles