Õllesummeril üles astuv Soome rokkbänd Von Hertzen Brothers avaldas video uuele rokkivale singlile

Meisi Volt
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Soome rokkbänd Von Hertzen Brothers
Soome rokkbänd Von Hertzen Brothers Foto: promo

Von Hertzen Brothers – ja vennad nad tõepoolest ka on – on tagasi uue videoga bändi värskele singlile «Hold Me Up».

«Hold Me Up» on lugu, mis portreteerib bändi enda jaoks kommertslikult lihtsat külge Von Hertzen Brothers’ist. «Sihime ausat, kõikehõlmavat armastusavaldust nendele, kes ka läbi tormi ja vihma meie kõrval püsivad. Heliliselt taotlesime 90ndaid ja selle rõhutamiseks kirjutasime säärase orkestratsiooni keelpillidele, mille üle ka The Manics uhked oleksid.»

Visuaali kohta on bändil öelda järgmist: «2012 puuris kunstnik nimega Tapio Rosenius õlitünni 2012 auku, et luua imeilus meistriteos. 2015. aastal avanes meil võimalus salvestada muusikavideo loole «Hold Me Up» selles samas vapustavas kohas. Valgus mängib seal suurt rolli, kandes nii edasi ka me loos kuuldavat sõnumit – kui tähtis on omada valguselemente meie eludes. Selleks on keegi, kes on alati olemas, nagu päike. Ja seda isegi siis, kui me ei märka.»

Foto: Liis Treimann

Elu24 live'i saates käinud Von Hertzen Brothers esineb täies koosseisus juba kuu pärast Õllesummeri Festivalil, mil bänd haarab lava neljapäeval, 2. juulil.

Uue singli leiab bändi värskeimal albumil «New Day Rising», mis on saadaval erinevates digikanalites ja siin.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles