Galerii: Lõpuks ometi on võimalik olla tervislik ja kaunis üheaegselt!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
LA'V Eco Fashion poe avapidu
LA'V Eco Fashion poe avapidu Foto: Erlend Štaub

LA’V Eco Fashion tõi lavale loodussõbraliku moe.

Foto: Maksim Toome

Lõpuks ometi on võimalik olla tervislik ja kaunis üheaegselt. Kolmapäeval, 3.juunil tuli tervisekeskuses Bliss esmakordselt esitlusele rõivapoe LA’V Eco Fashion suvekollektsioonide valik. Laval kohtusid keskonnasäästlik mõtteviis ning naiselikke võlusid rõhutav  isikupärane rõivamood.

Foto: Maksim Toome

Oma tootevalikus rõhub LA’V ennekõike asjaolule, et täna on rõivakandja trendikuse mõõdupuuks teadlikkus rõiva mõjust kandja tervisele ja ökoloogilisele jalajäljele.

Nõnda ühendatakse keskonnasäästlik mõtteviis trenditeadliku lähenemisega. LA’Vi tegevjuht Kristi Hõrrak rõhutab, et naine ei pea ostuotsuseid langetades tegema valikut keskonnasõbraliku ja stiilse rõiva vahel. Ta usub, et LA’V suudab esimestena tänasel ökoturul ühendada sensuaalse ja naiseliku rõivamoe loodussõbraliku mõtteviisiga.

Foto: Maksim Toome

LA’V valikust leiab maailmas tunnustatud ökobrändid nagu Nomads Hempwear, Synergie Organic Clothing ja Green Queen.

Eksklusiivsust hindav klient leiab LA’Vist ka moelooja Deborah Lindquisti pidulikud kleidid. Debora on olnud aastaid teadliku moe eestvedaja ja riietanud kuulsuseid nagu Sharon Stone, Jessica Alba, Christina Aguilera ja Rihanna.

Materjalidest on esindatud ainult tervise ja loodussõbralikud kangad nagu bambus, kanep, orgaaniline puuvill ja soja. Tagatud on nii nahasõbralik ja allergeenide vaba koostis kui ka loodusõbralik ning kemikaalidevaba algmaterjal, mis on loodud kandja ilu rõhutama.

Foto: Maksim Toome

Moe kõrval oli 3. juuni õhtupoolikul võimalik osa saada ka Margus Vaheri lummavast kontserdist.

Foto: Maksim Toome

Moeshow kleite kaunistasid Vivian Vau kingad ning kunstnik Sigrid Papagoi peaehted koos Wildwomani ehtekollektsiooniga. Modellide juuksed sättis lavavalmis PR Juuksurisalong ja meigiga  lisas sära Glo Minerals.

Foto: Maksim Toome

Esitlusele tulnud suvekollektsiooni on võimalik osta Bliss tervisekeskusest, Mustamäe tee 17.

Vaata pildigaleriid!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles