Anne Arraku sümfoonilist metalit viljelev bänd Portread avaldas singli «God of Robots»

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anne Arraku sümfoonilist metalit viljelev bänd Portread
Anne Arraku sümfoonilist metalit viljelev bänd Portread Foto: promo

Raskemetalli viljelev kergemuusikakollektiiv Portread esitleb oma tuliuut singlit "God of Robots".

"Laul, mis räägib roboti vaatenurgast inimese igavesest püüdlusest olla jumala sarnane peaks bändi sõnul olema meeldetuletus, et elu on elamiseks mitte kaheldavate unistuste tagaajamiseks. "God of Robots" on selline mõnusa tempo ja kaasakiskuva meloodiaga lugu, mis meie repertuaaris jääb kindlasti meie poprockmetal'i stiili juures selle popima poole peale," kirjeldab bändi trummar Meelis.

Ansambel Portread sai alguse aastal 2012, kui kaks liiget 90ndate algul tegutsenud death metal ansamblist Obscured tulid kokku, et jätkata meloodilise ja sümfoonilise metali kursil. Obscured oli üks esimesi bände Eestis, kes juba 2 aastakümmet tagasi ühendas karmid kitarririffid õrna naishääle ja sümfooniliste süntesaatori soundidega, saavutades uue omapärase kõlapildi. Tollal täielikult realiseerimata jäänud potentsiaal on saanud nüüd väljundi uues ansamblis Portread, mille loomise juures on ka noor kaunihäälne lauljatar Anne Arrak, kes saavutas aastal 2009 superstaari saates kuuenda koha. Portread  on käesoleval aastal aktiivselt kontserte andmas ning loodab, et uus singel annab tõuke edasiseks tuuritamiseks.

Bändi tegemistel ja lugudel saate silma ja kõrva peal hoida nende Facebooki lehel ja Soundcloudis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles