Sel laupäeval toimub muusikafestival Kaparock!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Super Hot Cosmos Blues Band
Super Hot Cosmos Blues Band Foto: promo

Sel laupäeval, 6. juunil toimub Kohilas, Tohisoo mõisaõuel selle suve esimene rockfestival Kaparock, mis tõotab tulla läbi aegade suurim. Festivali väravad avatakse kell 2 päeval ning esimene esineja alustab vaid tund aega hiljem. Kokku astub lavale 10 hoolikalt valitud Eesti artisti: Super Hot Cosmos Blues Band, Dagö, Daniel Levi, J.M.K.E, Jarek Kasar ehk Chalice, Ans. Andur, SimmaniDuo, Avoid Dave, Merwis ning The Blue Genies.

2001. aastal kohalike muusikute poolt käivitatud muusikaüritus on arenenud üleriiklikuks muusikafestivaliks, mida 2013. aastal külastas ligikaudu 2300 muusikasõpra. Kuna festivali külastajate arv on aasta-aastalt kasvanud, on sel korral erilist tähelepanu pööratud mitmekesisele toiduvalikule. Festivalialale mahub kümmekond toidutelki, kus lisaks tavapärasele grilltoidule pakutakse ka sushit, värsket talutoodangut, gurmee hot-doge ning palju muud maitsvat.

Festivali korraldajatel on hea uudis ka jalgpallifännidele. Nimelt on võimalik kohapeal TV 6 vahendusel kaasa elada ka UEFA Meistrite liiga finaalile, kus kohtuvad FC Barcelona ja Torino Juventus.

Foto: Ain Liiva

Sel laupäeval saabub Tallinnast 35 kilomeetri kaugusel Raplamaal asuvasse Kohilasse muusikasõpru erinevaist Eestimaa paigust rongi, bussi, jalgratta, autodega ning jalgsi. Festivali korraldaja Jörgen Aava sõnul on sel aastal muudetud kojusõit festivali külastajaile aga veelgi mugavamaks, tuues alates kella 00:30st Tallinna ja Rapla suunas väljuvad eribussid otse festivali väravasse. Eribusside pileteid on võimalik osta Piletilevist ja kohapeal festivali infotelgist.

Lisainfot leiab festivali koduleheküljelt ning Kaparocki Facebooki lehelt. Piletid on müügil Piletilevis ning kohapeal.

FESTIVALI AJAKAVA:

15.00 Simmaniduo

15.30 The Blue Genies

16.00 Merwis

17.00 Avoid Dave

18.00 Ans. Andur

19.00 Chalice

20.00 J.M.K.E

21.00 Daniel Levi

22.00 Dagö

23.00 Super Hot Cosmos Blues Band

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles