Homme algab Kaunid Kontserdid Käsmus 2015

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vaiko Eplik ja Lenna Kuurmaa
Vaiko Eplik ja Lenna Kuurmaa Foto: promo

Sellel ja tuleval nädalal toimuvad Käsmus kaunid kontserdid (04.-12.06), saamaks osa kaheksast varasuvisest õhtust koos muusika, kauni looduse ja meluga.

Kontsertsarja esimesel õhtul võib kavast leida Mari Jürjensi ja Riho Sibula, keda saab üle tüki aja taas koos laval näha. Esitusele tulevad nii vanemad lood kui ka uuemad, mis pole kuulajate kõrvu veel jõudnud.

Reede õhtu kütab kuumaks Dagö enda sellesuvise kavaga, mille raames saab kuulda ansambli parimaid lugusid läbi aegade, teiste seas ka mitmeid, mida pole juba aastaid lavalt esitatud.

Laupäeva õhtul saadab päikese looja tšellokvartett C-Jam, kelle esituses saavad kõlama töötlused lugudest bändidelt Muse, Queen, Led Zeppelin, Status Quo, Robbie Williams jt.

Pühapäeva õhtul astuvad esmakordselt ühise kavaga lavale Lenna Kuurmaa ja Vaiko Eplik, kellel seljataga varasem viljakas stuudiokoostöö. Kava "Nelgid Rapunzelile" raames saab näha muusikuid esitamas üksteise lugusid. See on ühtlasi esmakordne etteaste sarja ajaloos Vaiko Eplikult, kes pälvis iseseisvumispäeva eel presidendilt Valgetähe IV klassi teenetemärgi.

Tuleva nädala teisipäeval ja kolmapäeval astuvad viimast korda ühiskavaga lavale Vallatud Vestid & Kõrsikud - seitse šarmantset härrasmeest, kes teevad muhedat muusikat ja lahedat nalja.

Foto: Erlend Štaub

Kontsertsarja lõpetab enda suve avakontsertidega Curly Strings, kes tegi puhta töö nii R2 Aastahitil kui Eesti Muusikaauhindadel. Ansamblil on kindlasti Käsmu jaoks varuks nii mõndagi!

Kõik see saab toimuma juba sellel ja tuleval nädalal Käsmu kaptenikülas.

N 04.06 Mari Jürjens ja Riho Sibul 

R 05.06 Dagö 

L 06.06 C-Jami päikeseloojangu kontsert 

P 07.06 Lenna & Eplik 

T 09.06 Vallatud Vestid & Kõrsikud (lisakontsert) 

K 10.06 Vallatud Vestid & Kõrsikud 

N 11.06 Curly Stringsi suve avakontsert 

R 12.06 Curly Strings (lisakontsert)

Kõik kontserdid algavad kell 20.00.

Kaunid Kontserdid Käsmus on seitsmendat aastat toimuv muusikasündmus, mis toob igal aastal kokku üle 10 000 inimese.

Piletid on müügil Piletilevis ja kohapeal hinnaga 10-16 eurot.

Tallinnast liiguvad kontsertidele ka eribussid, lisainfo tuuli@virufolk.ee.

Autoga tulijatele pannakse südamele, et hoida teeääred autodest puhtana, parkmiseks on mõeldud Käsmu sees olevad tasuta parklad.

Lisainfo kodulehel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles