Elu24 video! Kristjan Kasearu paljastas meelelahutusauhindadel, kas valiks pigem muusika või näitlemise

Meisi Volt
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kroonika Meelelahutusauhinnad 2015 jagati esmaspäeva õhtul pidulikult kätte. Vahetult enne gaalat püüdis Elu24 kinni pruuniks päevitunud Kristjan Kasearu, kes kandideeris parima teleserjaali näitleja tiitlile. Elu24 uuris mehe tegemiste kohta lähemalt.

Muusik Kristjan Kasearu külastas galat pigem näitleja kui muusikuna: «See roll siin olla on minu jaoks väga põnev. See in suur üllatus, et mind top kolme hulka valiti. Nii suur kui on üllatus, on ka vabadus selle tundega,» tunnistas telesarja «Köök» näitleja Kristjan Kasearu Elu24-le.

Staar tunnisas, et olles laulja ja muusik, ei oska ta paremat tahta. Roll on mängitud südamest ja kui see rahvale meeldib, on tal ka hea meel.

«Filmimaailm on koguaeg mulle meeldinud. See on võimalus minna enda rollist välja. Kui ma teen muusikat, siis ma teen seda läbi enda ja oma kogemuste,» rääkis Kasearu, et saab näideldes minna iseendast kaugemale.

Kui aga peaks valima, kas olla muusik või näitleja?

«Praegusel hetkel on muusika number üks. Arvestades tänast meelelahutusmaailma, ma ei näe takistust, mis keelaks tegemast ka mingit filmi või rolli,» rääkis Kasearu, et teda üldiselt häirib näha maailmakuulsaid muusikuid filmirollis, samas ta ise sea teeb.

Vaata videost, milliseid fänne on «Köögi» osatäitja roll mehele juurde toonud!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles