«Laulud tähtedega» juhtideks on Karin Rask ja Marko Matvere

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Laulud tähtedega»
«Laulud tähtedega» Foto: TV3

TV3 saatesarja «Laulud tähtedega» saatejuhid on Nuku- ja Noorsooteatri näitleja Karin Rask ning vabakutseline näitleja ja laulja Marko Matvere. 


«Oleme väga õnnelikud, et Marko Matvere nõustus saadet juhtima. Produtsendina võin olla rahulik, sest riskantsed otsesaated on tema kindla käe all. Saatejuhtide paari muudab täiuslikuks Karin Rask, kes on Markole säravaks partneriks,» märkis produtsent Kaupo Karelson.

Karin Rask sündis 1979.aastal. Enne EMA Kõrgemasse Lavakunstikooli astumist õppis ta Haapsalu Gümnaasiumis ning jõudis Tallinna Ülikoolis ka aasta raadiorežiiga tutvuda.

Pärast EMA Kõrgema Lavakunstikooli lõpetamist 2002. aastal suundus ta Nuku- ja Noorsooteatrisse, kus töötab tänaseni. Lisaks arvukatele teatritükkidele on Karin teinud rolle ka mitmetes telesarjades, näiteks «Kodu keset linna» ja «Kelgukoerad».

Marko Matvere sündis 1968. aastal. Pärast Pärnu 1. Keskkooli astus ta EMA Kõrgemasse Lavakunstikooli, mille lõpetas 1991.aastal. Pärast lõpetamist mängis Marko üksteist aastat Tallinna Linnateatri trupis.

Viimased viis aastat on ta töötanud vabakutselisena. Lisaks on Marko kogunud tuntust armastatud muusikuna ansamblis Väikeste Lõõtspillide Ühing. Marko on teinud kaasa ka mitmetes teleprojektides («Wikmani poisid», «M-Klubi», «Ohtlik lend», «Päikesepüüdja» jpm) ning juhtinud Eurovisiooni lauluvõistlust.

«Laulud tähtedega» on TV3 sügishooaja suurprojekt, mis toob otse-eetrisse kaheksa galakontserti, kus avaliku elu tegelased asuvad omavahel võistlema duettide laulmises, paarilisteks Eesti parimad lauljad.

Võistlustulle astuvast üheksast laulupaarist langeb igas saates üks välja; lahkub paar, kes jääb saatesarja žürii antud hinnete ja televaatajate hääletuse koondtulemusena viimaseks.

Reeglite järgi annetatakse saatesarja võidusumma 500 000 krooni finaalsaates võitja poolt määratud heategevuseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles