Kaheksa eestlast hakkavad uues Kanal 2 saates armastust otsima

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Saatejuht Aveli Jänes, «Armastust otsides»
Saatejuht Aveli Jänes, «Armastust otsides» Foto: Ove Musting

Täna kell 21:30 näitab Kanal 2 romantilise saatesarja «Armastust otsides» avasaadet, kus tutvume kaheksa vallalise Eesti mehe ja naisega. «Kõik nad otsivad oma ellu armastust ja kaaslast, kellega unistusi teoks teha,» ütleb saatejuht Aveli Jänes.

Uue romantikasarja avasaates läheme külla kaheksale vallalisele Eesti mehele ja naisele, kes soovivad enda kõrvale leida toredat kaaslast. Kui tunned, et tahaksid kellegagi neist tutvuda, siis saad talle tänase avasaate järel kirjutada. «Siit võib alguse saada teie elu parim suvi - täis romantilisi hetki ja lootusi ühisele tulevikule,» usub Jänes. «Meie saates on nii toredad erinevad inimesed ja igaühel on oma eriline lugu. Ma olen kindel, et vaatajad tunnevad nendes lugudes ära kohati ka iseennast,» ütleb Jänes.

«Armastust otsides» avasaade on Kanal 2s täna kell 21:30.

Täna kell 22:30 alustab Kanal 2s ka uus Rootsi krimifilmide sari «Annika Bengtzon» menusarja «Wallander» ja hittfilmi «Lohetätoveeringuga tüdruk» tegijatelt. Annika Bengtzon on Stockholmi ajalehe krimireporter, kelle kogemused ja terav vaist annavad isegi politseiuurijatele silmad ette. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles