Galerii: Laupäeval pidas Tallinna Linnateater Heade asjade laata

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Juba kolmandat aastat järjest võttis keskaegsesse kaupmehemajja pugenud Tallinna Linnateater inspiratsiooni oma väärikast ajaloost ja muutus üheks kevadiseks päevaks Vanalinna päevade aegu taas kauplemiskohaks. Laupäeval, 30. mail pidas Tallinna Linnateater Heade asjade laata.  

Foto: Viktor Burkivski

Samal päeval avatud XXXIV Tallinna Vanalinna Päevad keskendusid seekord vanalinna omaaegsetele ning praegustele meistritele, juhindudes tunnuslausest «Meistrid läbi sajandite».

Foto: Viktor Burkivski

Tallinn on alati olnud tuntud oma meistrite poolest.

Kõik, mis Tallinna linna eriliseks muudab –   alates mardileivast, martsipanist kuni kõrgustesse sirutuva Oleviste tornini – on oma tööd armastavate meistrite looming.

Foto: Viktor Burkivski

Nii sai ka Heade asjade laadal rõõmu tunda Linnateatri lähemate ja kaugemate sõprade ja oma ala meistrite armastusega tehtud kätetööst. Kaubitseti maitsva söödava ja kena kantavaga, alates erinevatest Eestimaa nurkadest pärinevast maitsvast ja mahedast toidukraamist ja lõpetades käsitöö, keraamika, ehete ning rõivastega. Avatud oli ka kohvik.

Vaata pildigaleriid!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles