Tantsutähed paljastavad menusaate telgitaguseid

Hendrik Alla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Martin Parmas ja Gerli Padar
Martin Parmas ja Gerli Padar Foto: Tairo Lutter / Virumaa Teataja

Juba sel pühapäeval kell 20.05 jõuab Kanal 2 eetrisse lustakas erisaade «Tantsusaade muutis mu elu», kus «Tantsud tähtedega» osalejad meenutavad saate kõrghetki ja seikasid, mis seni pole avalikkuse ette jõudnudki.


Kuumad armusuhted, karm konkurents, dramaatilised skandaalid ning pimestav glamuur – Eesti vaadatuim saatesari on kolme aastakäigu jooksul pakkunud kõneainet nii meediale kui inimestele kodudes.

«Tantsud tähtedega» on mõjutanud kõiki sellega seotud inimesi: kelle eraelu on romantiliselt ergastunud, kelle karjäär saanud uue tõuke, kes üleöö tuntuks saanud. Erisaade heidabki kõigele sellele ausa ja lustliku pilgu.

Milline endine paar jätkab sel sügisel oma tantsutreeninguid? Miks võrdleb Gerli Padar tantsusaadet pikaajalise abieluga? Milline tantsutäht unistab seenioride meistriks saamisest? Miks oli Lauri Pedaja sunnitud tantsusaate ajal soetama endale naisteteksaseid? Miks ei vaata Ants Tael tantsijate dekolteesse? Millal tärkasid Gerli ja Martin Parmase vahel sügavad armutunded? Miks on Vilja Savisaar-Toomast igavesti tantsusaatele tänulik? Kas vahepeal Poolasse suursaadikuks suundunud Dag Harteliust on ka sealsesse tantsusaatesse kutsutud? Mida soovitavad tantsutähed tänavustele uutele osalejatele?

Lisaks tantsusaate patroonile Evelin Ilvesele saavad sõna kümned tantsusaate läbi teinud inimesed – tähed, treenerid, saatejuhid ja žüriiliikmed.

«Tantsusaade muutis mu elu!» on Kanal2 eetris sellel pühapäeval, 3. oktoobril kl 20.05. «Tantsud tähtedega» uue hooaja avasaade stardib nädal aega hiljem, pühapäeval, 10. oktoobril.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles