Shotibaar Shooters sai viie aastaseks ja korraldab sel puhul vägeva sünnipäevanädala

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Shootersi sünnipäevanädal
Shootersi sünnipäevanädal Foto: Shooters

Vanalinna vingeima minekuga kohtumispaiga mudilaseiga on lõppemas ja poiss on peagi juba täitsamees – Shooters on viie aastane. Traksidega põlvpüksid ja propelleriga nokats vahetatakse küll millegi moodsama vastu, kuid vigureid on Shootersis pulbitsemas täpselt sama palju kui varemgi. Lisaks on Shootersi kaudu võimalik võita pileteid Weekend Festivalile ja Beach Grindile.

03.juunist kuni 6. Juunini ehk siis kolmapäevast laupäevani tõmmatakse Shootersis korralik mürgel käima ja maja täidetakse sõpradega tantsupõrandal, leti ees ja taga ning on sõpru, kes plaatidelegi pihta annavad või mikri kätte haaravad. Põletamata ei jää ükski lett ja puhumata ei jää ka ükski tulekera. Kavast ei puudu ka Shootersi shotivõistluse võitja, mis sobi uue kokteilimenüü juurde kui valatult.

Foto: Shooters

Päevi ja öid kestev pidu ja pillerkaar toob Sinuni: 

03.06. PILLE-RIIN KARRO LIVE! + DJ MVP & Anton Must

04.06. «BACK TO THE ROOTS» DJ Nova / Muudu / MAHE / Mikey Sugar / Dr.Philgood

Shootersi nüüd juba legendi staatusesse tõusnud baarmenid on leti taga tagasi koos muusikalise toetusega Shootersi rotatsiooni kuulunud DJdega.

Foto: Shooters

05.06. [õhtul] KARL-ERIK TAUKAR koos BÄNDIGA Shootersi platsil

05.06. [öösel] ÖÖTÖÖ kuraatorid JaanJaago / TSR / Kaspar Leivo

06.06. GRINDIPOISID MHKL & Jozels + The Magnificent Marionettes

Lisaks kõigele muule on võimalus Shootersi Facebooki lehel võita pileteid Weekend Festivalile ja Beach Grindile. Loosis osaleda saad siin.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles