Politseimasinast sai sealaut

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Siga
Siga Foto: SCANPIX

USAs Michigani osariigis Shelby Townshipis tekitas politsei poolt kinni võetud ja patrullmasinasse pandud siga autos märgatavalt kahju.

Debbie DeRiemaecker oli oma aias möödunud nädala neljapäeval kohaliku aja järgi kella 19.00 ajal töötamas kui talle lähenes siga, edastab msn.com.

Siga märganud naine haaras telefoni ja teatas üllatusvõõrast politseile.

Shelby Townshipi politsei esindaja Mark Colini sõnul said nad sea kohta veel teise kõne.

«Mõtlesin natuke enne seda juhtumit, et olen oma politseitöö jooksul näinud üsna palju kummalist. Olen püüdnud põgenenud sigu, koeri, ahve ja hobuseid. Mingi kummalisel põhjusel on Shelby Township nagu Noa laev, kus on palju liike esindatud,» muigas politseinik.

Politsei võttis põgenenud sea kinni ning loom pandi patrullautos sina, kuhu tavaliselt pannakse inimkinnipeetavad. Siga laastas auto sisemuse ära, muutes selle sõna otseses mõttes sealaudaks.

Seast tehti ka fotod, mis jõudsid Facebooki.

«Nüüd teame, miks siga esimesel pildil irvitab. Ta tegi meile ära. Kui võtta arvesse, et meie töö on üsna karm, siis vahel on naermine ja huumor teretulnud,» nentis Coil.

Politsei tegi sea omaniku kindlaks ja teavitas teda ta loomast. Omanik sai sea tagasi, kuid tegi puhtaks ka politseiauto sisemuse.

Pilte vaata siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles