Juku-Kalle Raid: Maire Aunaste on lammas!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maire Aunaste
Maire Aunaste Foto: ERR

"Minu meelest on Maire Aunaste lammas," kähvab tuntud arvamusliider Juku-Kalle Raid oma Facebooki lehel.

Foto: Tiit Mõtus

Juku-Kalle: MA EI TEA MUIDUGI 100 %, aga minu meelest on Maire Aunaste lammas. Nimetada kõrgemaid riigikaitse kursusi "et olevat hariv ja huvitav", on puhas mäletsemata hein...

Ma usun, et siin FB küljel pole ainsatki inimest, kes ei peaks riigikaitset ülioluliseks, eksole, mitte "huvitavaks", millele Maire "punnis natuke vastu".

Maire Aunaste järgmisest sõnavõtt, mis Juku-Kalle harja punaseks ajas:

26. mail kirjutas Õhtuleht, et Riigikogu esimese töökuu jooksul puudus istungitelt kõige rohkem Isamaa ja Res Publica Liitu kuuluv Maire Aunaste. Aunaste osales kümnel riigikogu istungil ja puudus kuuelt istungilt.

Poliitik põhjendas suhtlusvõrgustikus oma puudumisi sellega, et oli neli korda Tallinnast eemal kõrgemate riigikaitsekursuse pärast ning lisandus veel kaks haiguspäeva.

Aunaste vastus Õhtulehe reporterile: Kohe aprilli alguses pakuti mulle võimalust - nagu kõigist fraktsioonidest ühele inimesele - minna kõrgematele riigikaitse kursustele. Et olevat hariv ja huvitav. Ja pealegi on suur au üldse sattuda... Ma küll natuke punnisin vastu, et alles, näe, riigikogu tööle hakkab ja mina kohe terve nädal töös ei osale.

Mida sina asjast arvad?

Kas Maire ajas tõepoolest lambajuttu?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles