Conchita saavutas debüütalbumiga «Conchita» plaatina taseme ja sisenes müügitabelisse esimese kohana

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Conchita
Conchita Foto: promo

Fännid üle maailma on pikisilmi oodanud Conchita esimese albumi ilmumist. Eurovisiooni 2014 võitja pani oma albumile lihtsalt nimeks ´Conchita’, näidates sellel oma võimekust lauldes ballaade, tantsulugusid, swingi ja poppi.

Conchita lõpetas oma meeletult töise, kuid eduka aasta uue kauamängivaga. Tema fännid on alati tema kõrval olnud- Pariisist Sydneyni , Los Angelesest Londonini. Conhita esines Life Ball 2015 heategevusüritusel ja ka Viinis toimunud Eurovisiooni Lauluvõistlusel, olles ühtlasi ka Green Room`i õhtujuht. Lisaks jõudsis ta esitleda ka oma uusi hitte «Firestorm» ja «You Are Unstoppable».

Foto: Mihkel Maripuu

21. mail 2015 saavutas Conchita oma debüütalbumiga «Conchita» plaatina müügitaseme. Conchita oli Viinis pressikonverentsil, kui Dietmar Lienbacher (piirkonna juht- Sony Music Austria) andis talle üllatuseks auhinna üle. Conchita album sisenes Austria müügitabelitesse kohe 1. kohana.

Lisaks Austriale on album tipus veel paljudes riikides, olles näiteks iTunes`i top10 tabelis lausa 12 riigis.

Conchita sõnum oma fänndidele on: «Minu fännid on tõeliselt ära teeninud nime «Unstoppables» (tõlkes Peatamatud) – mitte ainult sellepärast, et minu album müüs paari päevaga plaatina taseme ,vaid sisenes ka müügitabelitesse esimese kohana. Ma olen sõnatu ja soovin kõiki tänada.»

Dietmar Lienbacher: «Meil on Conchita üle hea meel ja me soovime teda tänada sellise suure edu eest. Ainult väljapaistvad artistid ja persoonid suudavad müüa plaatina taseme sellise lühikese ajaga.»

Vaata Viinis toimunud pressikonverentsi!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles