Sinilinnu kevadpidu toob Leedu indie-roki lipulaeva

Janar Ala
, kultuuritoimetuse toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Garbanotas Bosistas
Garbanotas Bosistas Foto: Kuvatõmmis

29. mail kell 22:00 toimub Sinilinnu tegutsemisaja üks suurejoonelisemaid kevadpidusid. Kevadpeol esitleb oma verivärsket plaati leedu indie-roki lipulaev Garbanotas Bosistas. Õhtu teises pooles astub üles Frankie Animal, kellel on põhjust tähistamiseks – täitunud on bändi kolmas sünnipäev.

Garbanotase «Above Us» nime kandev kauamängiv on psühhedeelset indie-rokki esitava bändi debüütalbum, mis toob kuulajateni Woodstocki hipide vaimus usu rahu, armastuse ja rock'n'roll'i elujõusse Balti muusikaskeenel. Kodumaal Leedus tuhandepealisi kontserte kokku toovat bändi on enne Tallinnasse maabumist võimalik oma uut muusikat esitlemas näha Euroopa kõige mainekamal showcase-festivalil The Great Escape ja Liverpool Sound City festivalikavas. Eelmisel aastal Positivusel eestlaste tähelepanu oma positiivse energia ja higiselt tantsuse kontserdiga püüdnud Garbanotase värske album on veelgi enam efektidest pööraseks aetud, akustiliste instrumentide kõrval annavad üha tugevamat tooni süntesaatorite kõlad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles