Missis Estonia 2015 valitakse SIXTINA juubeliüritusel

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
SIXTINA Tantsu- ja Modellikool tähistab 30. mail oma 25. juubelit
SIXTINA Tantsu- ja Modellikool tähistab 30. mail oma 25. juubelit Foto: Sixtina

SIXTINA Tantsu- ja Modellikool tähistab 30. mail oma 25. juubelit kontsertetendusega Salme Kultuurikeskuses algusega 18.00.

Tehakse tagasivaade kogu Sixtina huvitavale ajaloole, saab kohtuda paljude vilistlastega, praeguste parimate tantsijatega, modellide, misside ja missistega, kes nende aastate jooksul osalenud arvukatel

Sixtina poolt korraldatud Eesti talendi- ja iludusvõistlustel. Paljud neist on tänaseks kuulsust kogunud ja edukaks saanud erinevatel elualadel. Laval Aldo Järvsoo moodi, kes on ise Sixtina vilistlane, näitavadki modellidena paljude iludusvõistluste võitjad. Oma verivärsket kollektsiooni näitab ka Diana Denisova.

Lavalt näeb lisaks veel tantsu, laulu ja noorte enda moeloomingut mitme tunni jooksul. Valitakse "Missis Estonia 2015" tiitlikandja. Kohal külalistena Eesti kõige ilusamad mehed ehk "Eesti Misterite võistluste aastavõitjad".

Foto: Sixtina

Kontsertetendus kestab ligikaudu kolm tundi koos vaheajaga. Sissepääs tasuline ja pileteid võimalik kohapeal osta sularahas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles