Loe siit! «Eesti otsib superstaari» superfinaali esitused on selgunud!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Eesti otsib superstaari» finalistid
«Eesti otsib superstaari» finalistid Foto: TV3

Juba sel pühapäeval valib Eestimaa endale kuuenda superstaari.  Suurejooneline show jõuab vaatajateni Nordea Kontserdimajast, mille laval säravad otsustavate etteastetega Gertu Pabbo ja Jüri Pootsmann.

„Eesti otsib superstaari“ kuuenda hooaja superfinaalile annab avapaugu Gertu ja Jüri duett, suurel laval kõlab tänavuse Eurovisiooni lauluvõistluse võidulaul „Heroes“. Superfinaali võistlustulle lähevad Gertu ja Jüri aga kolme lauluga, mille seas on nii seni kõlanud parim lugu, singel kui ka võidulaul.

„Parim siiani“ ehk kõigist saates kõlanud lauludest valisid mõlemad superfinalistid kordamiseks nende endi arvates oma parima esituse, et see nüüd Nordea Kontserdimaja laval veelgi võimsama emotsiooniga publikuni tuua.

Gertu Pabbo – Aretha Franklin "(You Make Me Feel Like) A Natural Woman“

Jüri Pootsmann – James Bay „Hold Back the River“   

„Singel“ ehk pärast superfinaali annab Universal Music Group välja võitja singli „Torm“, mille muusika autor ja produtsent on Kim Wennerström ning eestikeelse teksti on kirjutanud Maian Kärmas. Superfinaalis kõlab laul nii Gertu kui ka Jüri ettekandes, mõlemad on loo ka juba salvestanud, kuid singlina ilmub see järgmisel nädalal vaid saate võitja esituses.

„Minu võidulaul“ ehk selles voorus on superfinalistid esitamiseks valinud laulu, mis neid kõige paremini iseloomustab ja on võidu kindlustamiseks parim.

Gertu Pabbo – Ott Lepland „Kuula“

Jüri Pootsmann – Prince „Purple Rain“

Võitja selgub juba eeloleval pühapäeval ainult telefonihääletuse tulemusel. Gertu Pabbo poolt saab hääletada telefonil 900 7309 ja Jüri Pootsmanni poolt telefonil 900 7305.

Pileteid superfinaali, kus publikut ootavad eriüllatused, saab osta Piletilevist.

„Eesti otsib superstaari“ superfinaal alustab TV3 otse-eetris pühapäeval kell 20.00.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles