Video: väikesel tüdrukul tekkis president Obama ees jonnihoog

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Väikesel tüdrukul Claudial tekkis Valges Majas jonnihoog
Väikesel tüdrukul Claudial tekkis Valges Majas jonnihoog Foto: Youtube

Youtube´i jõudnud videol on näha, kuidas väikesel tüdrukul tekib Valget Maja külastades USA president Barack Obama ja esileedi Michelle Obama juuresolekul jonnihoog ning ta viskab end vaibale.

Lapsed võivad jonnima hakata väga erineval ajal ja erinevates paikades ning siinse juhtumi puhul isegi presidendi vastuvõtul.

Kaheaastane Claudia Moser oli koos perega kutsutud Valgesse Majja nelipühade lõunasöögile. Lapse ema Laura Moser on Valge Maja korrespondent.

Jonnijuhtumi ja president Obama humoorika reageeringu jäädvustas lapse onu Benjamin Moser, kes on väljaande New York Times kolumnist kui ka Valge Maja fotograaf.

Claudia ema pani hiljem jonninud tütre pildid internetti, kus need muutusid populaarseks. «Minu tütrest sai internetimeem,» teatas ema.

Valget Maja külastanud lapsed on ka varem seal nutma puhkenud. Möödunud aasta juunis oli Obamade juures külas julgeolekuteenistuse agent ja tema pere. Siis jäädvustati, kuidas pere väikesel pojal oli igav ning ta viskus Ovaalkabinetis näoli diivanile.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles