Kuula! Kunagine eurolaulu produtsent Ivar Must teeb koostööd räpparitega

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tähetargad
Tähetargad Foto: promo

Tähetargad on kahe Eesti silmapaistva räppari Abrahami ja Tommyboy esimene suurem koostöö, mille algus ulatub tagasi aastasse 2010 kui ilmus Abrahami kõmuline debüütalbum «Piffe, plekki ja presidendiks».  Vahepealsetel aastatel on mõlemad artistid ilmutanud sooloalbumeid – Abrahami «Nüüd ma olen sõbralikum 2013» ja Tommyboy «Meele/lahutus» samal aastal tõid kaasa palju ühiskontserte ja mõte anda välja ühine plaat süvenes veelgi.

Biidimeestest andsid oma panuse 5Loopsi pealik s´Poom, Noizmakaz´est tuntud Alko, Mauri Saks ja MC/beatmaker Sticka, vokaalide salvestus ja mastering sai teoks Ivar Musta stuudios.   Lood miksisid s ´Poom ja Alko, ainsa külalishäälena teeb plaadil kaasa Jaan Pehk, kes laulis sisse loo «Las ma olen kurb» refrääni.

Foto: promo

Plaadi teemadering on lai ja õpetlik nagu elu ise – Eesti koos oma suurte südamete ja kitsaste rindadega, seks, droogid ja sarkasm, mille eesmärgiks on laiemas plaanis pigem panna kuulajad mõtlema, et kas pidev ilkumine ja mürgitamine teevad meie elu paremaks või siis mitte.

Kuidas sattusid aga räpparid räpparid kokku Ivar Mustaga, kes on produtseerinud ka kunagise Eurovisiooni võiduloo «Everybody»?

Foto: EAÜ

«Me oleme Ivariga tuttavad Noizmakaz-e aegadest, näiteks masterdas tema Noizmakaz-e albumi «E-P» ja enne seda meie singli «Hiphopaeroobika»,» rääkis Tommyboy. Ka palju lootust andva räppari Utoopia viis Tommyboy Ivar Musta stuudiosse.

Foto: Timo Titma

Plaadi esmaesitlus toimub 19.juunil Pärnus, klubis Fookus aset leidval saripeol Eksistants. Suvel on plaanis kontserte anda üle Eesti ja Tähetargad astuvad lavale kindlasti ka augustis toimuval Eesti Hiphopfestivalil Elvas. Tähetarkade kontsert koosseisus lööb kaasa DJ Kayot.

Plaati saab tellida/osta kirjutades apetitogrosso@hotmail.com või Abrahami FB artistilehe sõnumitesse ning samuti esitlustelt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles