Ansambel Pärl avaldas koos staarisaate Siretiga tempoka suveloo «Tule nüüd»

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ansambel Pärl avaldas koos staarisaate Siret Tuulaga tempoka suveloo «Tule nüüd»
Ansambel Pärl avaldas koos staarisaate Siret Tuulaga tempoka suveloo «Tule nüüd» Foto: promo

Ansambel Pärl, mis lihtsa ja lõbusa eestikeelse muusikaga juba paljude südamesse pugenud, on valmis saanud uue ja suvise, arvuti tagant püsti kangutava looga «Tule nüüd».  Loole on kinkinud oma vokaali saate «Eesti otsib superstaari» finaalist napilt välja jäänud Siret Tuula.

Siret kirjeldab seda lugu kui vabastavat ja lihtsa sõnumiga suvelugu: «See on tempokas ning Eestimaa suve moodi - kõik tulebki hoobilt jätta ja puhata-nautida, sest seda aega, kui tõeliselt soe ja päikeseline on, on nii vähe!»

Siret sõnab, et pärast staarisaates osalemist on laekunud komplimente ja tähelepanu omajagu ning erinevaid pakkumisigi mõned, kuid suurteks lubadusteks on veel vara. Superfinaali võitu ennustab Siret aga Jüri Pootsmanile, lisades, et sel hooajal on just noormehed silmapaistvamad olnud.

Pärli tegemistega ja lugudega saab kursis olla bändi Facebookis.

2014. aastal loodud Pärli puhul on tegu lihtsa, kaasahaarava ja meeldejääva pop-rokiga, mille tekstid on humoorikad ning muusika paneb puusa nõksuma igas vanuses kodumaisel publikul. Pärlile annavad muusikalise sära Tanel Padar & The Suni ridades mängiv kitarrist Tarvo Valm ja ansamblist Me, Myself and I tuntud Silver Suu kitarril, Joel Berg basskitarril ning Meelis Kasepalu trummidel.

Kuidas lugu meeldib?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles