Elu24 video! Cirque du Soleil akrobaat Ardee Dionisio: inimesed vajavad pidevalt midagi uut

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

27.-31. mail annab maailmakuulus tsirkusetrupp Cirque du Soleil Saku Suurhallis kuus etendust. Sel korral toob päikesetsirkus Tallinnasse lavastuse nimega QUIDAM. Elu24 käis eile Saku Suurhallis toimunud proovides ning puhus juttu etenduse üht peategelast kehastava Ardee Dionisioga.

Ardee mängib peategelase parimat sõpra, Targetit, kes on valguse ja õnne tooja. 

Kui aastaid tagasi oli populaarne tsirkuse klassikaline vorm, siis tänaseks on järjest rohkem hakatud eelistama just Cirque du Soleil sarnast etendust. Ardee arvates vajavad inimesed pidevalt midagi uut ning Cirque du Soleil üritab pidevalt midagi unikaalset pakkuda. Sellest tuleneb ka sellist tüüpi tsirkuse populaarsus.

Ardee on ise pärit Filipiinidelt, kuid elab Viinis. Cirque du Soleil truppi sattus ta kogemata. Ardee laadis Youtube'i keskkonda üles videod, kus ta kollegidega improviseeris. Peale seda saabus tema e-mailile tööpakkumine.

Ardee arvates on Cirque du Soleil üks peamisi erinevusi tavatsirkusest see, et neil puuduvad loomad. Esinevad elavad bändid ning näha saab maailmatasemel akrobaate.

Cirque du Soleil etendust «QUIDAM» on huvilistel võimalik Saku Suurhallis nautida kuni 31. maini. Piletid on müügil Piletilevi internetipoes aadressil www.piletilevi.ee, Piletilevi müügipunktides, Statoili teenindusjaamades ja Selverites üle Eesti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles