Klubi Teater pakub neljapäeviti Brasiilia rütme

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Teater Brazil Neljapäevad»
«Teater Brazil Neljapäevad» Foto: Klubi Teater

Klubi Teater on nüüd avatud ka kolmapäeviti ja neljapäeviti. Neljapäevad toovad klubisse Brasiilia rütmid! 

Sel neljapäeval, 28.mail alustab klubi Teater suve hakul uue peoga «Teater Brazil Neljapäevad», mis toob lõpuks Teatrisse Brasiilia rütmid, salsa muusika ja kuuma kizomba tantsu! Neljapäevaseid Brasiilia õhtuid saavad tulla tähistama kõik alates 18.eluaastast! Juba sel neljapäeval toimub suur avapidu uuele peole «Teater Brazil Neljapäevad», mis toob kohale kütkestavad salsatantsijad ja kuuma muusika! 

Öö jooksul mängitakse vaid parimat ladina muusikat! Sensuaalseid hetki saab tantsuplatsil veeta nii lõbusa Brasiilia muusika, kui ka salsa ja kizomba rütmide järgi!

Uus pidu toob igal neljapäeval klubisse tõeliselt kuuma atmosfääri! Kütkestav salsa ja lõbus brasiilia karneval kohtuvad igal neljapäeval ja moodustavad peo, kus seista oleks patt, seega oodatakse peole kõiki alates 18. eluaastast, kes naudivad head muusikat ja peadpööritavalt kuume tantsusamme!

Soojamaareisidelt tuntud kütkestav lõunamaine tants, mis süütab paari vahel tõeliselt sensuaalse pinge. Lehvivad seelikusabad ja hüpnotiseerivad puusanõksud viivad otse lõunamaisele salsafestivalile, kus kizomba äärmiselt intiimne kehade hõõrdumine vaheldub lõbusa brasiilia tantsumuusikaga!

Teater kingib neljapäevaseks peoks ühele õnnelikule lugejale ka TASUTA sissepääsu 5le ja 100 eurot baarikrediiti! Selleks saada kiri aadressile mareli@klubiteater.ee ja kirjuta, mis köidab Sind ladinamuusika või -tantsude juures! Võitjaga võetakse ühendust neljapäeval kell 17.00!

Suur «Teater Brazil NeljapäevadK avapidu juba sel neljapäeval, 28.mail! Rohkem infot peo kohta Facebookis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles