Linna suurim muinasjutupidu Skazka tähistas 6.sünnipäeva eriti uhkelt ööklubis CatHouse

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Reedel 22. mail toimus suure muinasjutupeo Skazka 6.sünnipäeva pidu ööklubis CatHouse, kus peo spetsiaalseks teematikaks oli «Alice Imedemaal».  

See oli meeldejääv üritus kõigile muinasjutulise klubiõhtu austajatele! Kuna seekord oli tegemist eriti tähtsa sündmusega, siis oli sellega seoses ka palju erikülalisi ja üllatusi! Peamine erikülaline on Venemaa üks parimaid nais DJ-sid: DJ SASHA ESENINA (Ginza Project - St.Petersburg), kes hullutas rahvast hommikutundideni!

Foto: Maksim Toome

Lisaks temale tõid kõige kuumimad vene ja lääne tantsuhitid rahvani residendid DJ ValentineBlack ja DJ Baloo! Loominguline showgrupp BLISS üllatas külalisi spetsiaalse sünnipäevaks valminud tantsushowga «Alice imede maal», milles pakuti lisaks veel ka akrobaatilist vaatemängu. Muusikalises eriprogrammis lisas õhtule värvi meeliköitvate saksofoni LIVE-meloodiatega Kirill Sax ning erilist sära muinasjutulised Go-Go tantsijad!

Foto: Maksim Toome

Kogu öö said kõik külalised nautida oma lemmik muinasjutu multifilme ning hea mälestusena jäävad sünnipäeva õhtu jooksul tehtud fotod koos «ALICE IMEDEMAAL» muinasjutukangelastega neid rõõmustama väga pikaks ajaks!

Maxima meisterlike pagarite valmistatud sünnipäevatort koos õhupallide, rõõmu ja lõbuga ühendasid kõiki ööklubi külalisi üritustesarja sünnipäevapeo tähistamise suurejoonelises atmosfääris!

Foto: Maksim Toome

Kena üllatusena jagati pidulistele laiali, jahutamaks peo kuuma õhkkonda, tervenisti 300 eriti maitsvat ja eksklusiivset uut luksuslikku jäätist Ekselence! Olympic Casino kutsus kõiki õppima kaardilaua taha ning saama tõeliseks meistriks ja idamaa eksootika austajatele pakuti suurt valikut erilisi vesipiipe Grand Sisha-lt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles