Kuula! Räpparid Abraham ja Tommyboy ühendasid jõud ja avaldavad LP

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tommyboy ja Abraham avaldavad nime Tähetargad alt LP «Tähetarkus»
Tommyboy ja Abraham avaldavad nime Tähetargad alt LP «Tähetarkus» Foto: promo

Legendaarne räppar Tommyboy ühendas jõud Abrahamiga ning juba homme saab nautida nende LP'd «Tähetarkus» nime Tähetargad alt.

«Täpselt 10 aastat tagasi alustas Abraham vaikselt oma esimeste lugude kirjutamist. Sai kolm korda osa võetud üritusest nimega MC Battle. 2010 ja 2013 ilmusid esimesed sooloalbumid, sain tuttavaks paljude andekate inimestega ja tänu teile on mul alati hästi läinud,» kirjutas räppar Abraham Facebooki lehel.

«Juhuslikult dekaadi täitumise ajaks saime valmis ühe järjekordse albumi, mille me genereerisime ja realiseerisime koos legendaarse Tommyboyga. Selle plaadi puhul on eriline, et ta tõesti oli üks sujuv ja mõnus tegevus. Üksi oleks olnud see ettevõtmine täpselt poole igavam ja seda igas mõttes, aitäh Tom!»

Loogiliselt ja sujuvalt panid mehed oma oma värske koosluse nimeks Tähetargad!

«Meid aitasid veel kõvasti s'Poom, DJ Kayot, I.Must, Alko, Sticka, Mauri Saks, Jaan pehk. Lisaks toetasid moraalselt meie armsad naised, sõbrad ja kallid toetajad.»

Tähetargad «Tähetarkus» LP on ametlikult väljas alates homsest! Seniks aga kõrv peale snippet'ile!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles