ERKI Moeshow avab laupäeval pop-up-poe

Meisi Volt
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
ERKI Moeshow 2015 - parimad moeampsud
ERKI Moeshow 2015 - parimad moeampsud Foto: Dmitri Korobtsov

Vaatamata sellele, et ERKI Moeshow toimus Noblessneri Valukojas möödunud nädalavahetusel, ei ole kõik veel lõppenud – 30. mail on võimalik Kristiine Keskuse aatriumis veel kord osa saada lavalaudadele astunud disainerite loomingust!

Sel laupäeval on kõigil taas võimalus nautida värsket Eesti moeloomingut – ERKI Moeshow raames kogunevad sel aastal osalenud disainerid Kristiine keskuse aatriumis, et esitleda rahvale vahetu kontakti abil enda kollektsioone. Lisaks sellele, et on võimalik otse suhelda ning kõiki mudeleid lähemalt vaadata, saab isegi selga proovida ning kujutleda endki ERKI Moeshow lavale.

Alates kella 12st kuni 18ni õhtul on Kristiine Keskuses esindatud kõik kollektsioonid – kohale tuleb kindlasti ka selleaastane ERKI Peapreemia ja 1000-eurose Tradehouse Ilukaubamaja stipendiumi võitnud kollektsioon, Kristel Kuslapuu loodud «NIINA».

ERKI Moeshow on pika traditsiooniga moeüritus, kuhu on koondunud noorte disainerite värske ja hullumeelne moelooming.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles