Lea Dali Lion esitleb täna debüütraamatut «Joonista valgus»

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Laula mu laulu» teise hooaja osalejad: Lea Dali Lion
«Laula mu laulu» teise hooaja osalejad: Lea Dali Lion Foto: Tiit Mõtus

Täna õhtul algusega kell 18 on kõik oodatud ühele südamlikule õhtule Viru Keskuse Rahva Raamatusse, kus lauljanna Lea Dali Lion esitleb oma värsket raamatut «Joonista valgus».

Raamatus «Joonista valgus» räägib Lea ausalt nii keemiaraviga seotud vaevustest kui ka samal ajal toimunud vaimsetest õppetundidest. Samuti kirjeldab ta värvikalt, kuidas elasid ja toetasid teda ootamatul ja keerulisel teekonnal vaimselt tema pere ja lapsed. «Joonista valgus» on laul, mis on Lea jaoks erilise tähtsusega.

Oma raamatut tutvustab Lea sel õhtul just laulude kaudu.

Foto: Tiit Mõtus

Äsja valminud «Rahvas arvab» videos astub üles lauljanna Lea Dali Lion, kes juba ülehomme esitleb kõigile soovijatele läbi laulude oma esmateost.

«Rahvas arvab» videosarjas osaledes võttis Lea Dali Lion raamaturiiulist ühe oma pere lemmikraamatu, milleks on Andrus Kivirähki «Karneval ja kartulisalat». Videos räägib Lea, et loeb seda sageli oma lastele unejutuks, kuna naudib ka ise raamatut väga.

«Selles raamatus on hulk põnevaid igapäevaseid tegelasi nagu jäätisepulk, kamm… Nad kõik on elusolendid ning neil on oma iseloom, samuti on Kivirähk osanud nad väga huvitavatesse olukordadesse panna,» märkis lauljanna.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles