Video: Jamie Oliveri 40. sünnipäeva üllatuskülaline oli Darth Vader

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jamie Oliver
Jamie Oliver Foto: Promofoto

Täna saab kuulus telekokk, inglane Jamie Oliver 40. aastaseks ning ta tähistas oma sünnipäeva juba eile, kus üllatuskülaliseks oli «Tähesõja» filmidest tuntud Darth Vader.

Lisaks sellele tegelasele olid kohal Oliveri abikaasa Jools, lapsed ning ta firmade töötajad, kirjutab msn.com.

Darth Vader avas kontoriukse ja palus ruumis olnud mehel endaga kaasa tulla.

Teada on, et Jamie Oliver on suur «Tähesõja» filmide fänn ning kaks aastat tagasi tegi ta kokandussaate, mis kandis pealkirja «Smoke Sabre Star Wars BBQ special».

Darth Vader viis sünnipäevalapse teda õnnitlenud töötajate sekka ning siis välja tänavale, kus kohtuti heerold Tony Appletoniga, kes teatas ka Briti kuningliku pere liikme, prins George`i sünnist. Heerold teatas: «Palju õnne, Jamise Oliver!»

Oliver suundus talle kuuluvasse restorani Fifteen, kus ta töötajad talle üllatuspeo korraldasid.

Talle oli valmistatud ka sünnipäevatort, millel ta küünalde leegid ära puhus.

Kuulsa koka tütred olid talle joonistanud restorani menüütahvlile õnnitluspilte.

Jamie oLiver käivitas sel nädalal Youtube`is kanali «Family Food Tube», milles olevad toiduretseptid sobivad kogu perele kaasa aarvatud väikelapsed. Seda kanalit reklaamib koka abikaasa Jools Oliver.

Jamie Oliver on maialma üks kuulsamaid telekokki, kelle saated on näiteks «Jamie`s Kitchen», «The naked Chef» ja «Jamie´s Money Saving Meals».

Ta kokaraamat «Jamie`s 30 Minute Meals» on mitmes riigis, kaasa arvatud Suurbritannias bestseller.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles