Fotod: Kokomo kevad/suvi 2015 kollektsioon jõuab täna müüki

Meisi Volt
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kokomo Collectioni kevad/suvi 2015 kollektsioon "The colours you see when you rub your eyes"
Kokomo Collectioni kevad/suvi 2015 kollektsioon "The colours you see when you rub your eyes" Foto: Kokomo

Kolmapäeval, 27.mail, jõuab müüki Kokomo Collectioni kevad/suvi 2015 kollektsioon «The colours you see when you rub your eyes». 

Kollektsioon koosneb peamiselt suvistest pitskleitidest ja hüpnootiliste mustritega kaetud kaheosalistest top/seelik kostüümidest. Läbipaistvaid siidkleite võib kanda igapäevaste tekspüks/t-särk kombinatsioonide peal, mis muudab casual looki kihiliseks ja pidulikumaks.

Kokomo Collection on kodumaine rõivabränd, mille eesmärk on pakkuda taskukohaste hindadega kuid kvaliteetseid naiste vabaaja- ja ülerõivaid. Rõivamärk peab oluliseks sammu pidada maailmamoe suundadega ning paneb erilist rõhku värvide kombineerimisele ja erinevate mustritega mängimisele.  Pastelsed toonid ja plikalik naiivsus käivad käsikäes androgüünsete lõigetega, mis loob omanäolise sümbioosi.

Foto: Kokomo

Kokomo Collectioni eestvedaja ja disaineri Mari-Liis Saretoki sõnul on brändi eesmärgiks luua positiivset energiat läbi rõivaste, värvide ja mustrite. 

Kokomo tooteid on võimalik soetada e-poest siison.ee ja Kokomo showroomist Telliskivi loomelinnakus.

Kokomo tegemistel saab silma peal hoida Facebookis ja Instagramis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles