Ülipõnev telesari «Kaardimaja» jõuab ETV ekraanile

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alates 6. novembrist näitab ETV2 menukat ja palju tähelepanu pälvinud sarja «Kaardimaja»
Alates 6. novembrist näitab ETV2 menukat ja palju tähelepanu pälvinud sarja «Kaardimaja» Foto: ETV2

Alates tänasest hakkab ETV kolmapäeva hilisõhtuti näitama ülipõnevat ja üheksale Emmy auhinnale kandideerinud poliitpõnevikku «Kaardimaja», mille peaosas särab Kevin Spacey.

Lõuna-Carolinast pärit demokraat Francis Joseph Underwood (Kevin Spacey) jääb ilma välisministri kohast ja sepitseb võimupositsioonile pääsemiseks kavala plaani. Teda aitab abikaasa Claire (Robin Wright), kes tegeleb heategevusega, kuid teeb seda üksnes võimu ja mõjujõu saamiseks. Mõlemad abikaasad on kalgid, halastamatud ega kohku võimu nimel millestki tagasi.

«Kaardimaja» esimene hooaeg kandideeris üheksale Emmyle. Sarja esimeses osas tapab kongresmen Underwood kannatava koera oma kätega, seletades, et kui hädasti vaja, tuleb teha ka ebameeldivaid tegusid.

Foto: ETV2

Loodetud ministrikohast ilma jäänud, asub ta kättemaksuks oma meeskonda moodustama. Washington Heraldi reporter Zoe Barnes on samuti läbilöögi nimel kõigeks valmis.

«Kaardimaja» esimene jagu on ETV ekraanil juba täna õhtul kell 22.30.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles