Vaata: Triin Niitoja & John4 avaldas suveks värske ja ägeda muusikavideo

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Triin Niitoja
Triin Niitoja Foto: Viktor Burkivski

Edukalt käesoleva aasta Eesti Laulu konkursil osalenud ning eelmise aasta ühe suurima suveloo autorid Triin Niitoja & John4 avalikustasid täna uue singli pealkirjaga «Lubadused».

Triin Niitoja ütleb: «Aastaid tagasi unistasin sellest, et mul oleks enda bänd,  et saaksin kirjutada lugusid. Minu jaoks on ääretult oluline, et me muusikutena kirjutaks ise oma loomingut, sest just see meid teistest eristabki - need on meie mõtted. Usun, et kõigil meist on kordi, kus meile on antud lubadusi ning oleme jäänud nende lootuste ahelaisse, unustades hetkeks, et tegelikult teame lahendust juba isegi. Suurimad tänudsõnad ka meie ülimalt ägedale videotiimile -  MEGAPIKSEL STUDIO ning ka kõikidele asjaosalistele, kes olid nõus meie videos kaasa lööma!»

Bändi kitarrist ja laulja Jaanus Saago lisab: «Meie uus tempokas singel kannab pealkirja «Lubadused» ning räägib sellest, et meil kõigil on oma mõtted, oma sõnum mida elus edastada - sageli jäävad inimesed aga teiste mõtete ja arvamuste ahelaisse. Lugu julgustab erinema meid hallist massist, et hall mass ei oleks enam niivõrd hall vaid hoopis palju lõbusam ja värvikam palett.»
Foto: Kaader videost

Kuidas meeldib?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles