Galerii: King of Kingsi võitlusel Riias kinnistas Andra Aho endale «võitmatu tüdruku» tiitli!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laupäeval Riia Arena toimunud «Kings of Kings» sarja K1võistlusel kinnistas Andra Aho endale "võitmatu tüdruku" tiitli, võites pikas heitluses Alena Mishchuki ning sai oma kümnendast matšist 10-nda võidu. Rain Kärkineni esimese fight lõppes vastase ebaõnnestunud löögi tõttu kiiresti ning Marko Moisar peetud matš hinnati õhtu ilusaimaks võitluseks.

 

Foto: Veiko Vares

 

«Vastane oli tugev ja kogenum ning matš oli tasavägine,» rääkis Andra. «Ise olin natuke liiga passiivne ja oleksin võinud rohkem töötada. Läksin pigem vasturünnakute peale välja ja kogusin low kick-idega punkte. Tegelikult tundsin ennast ringis väga hästi.»

 

Rain Kärkineni fight Jevgeni Aleksejevi vastu osutus ülilühikeseks ja pilbastavaks - kiires heitluses sai eestlase vastane jalaluumurru ja viidi areenilt kanderaamiga minema. Rain ise arvab, et kuna Jevgeni võttis kaalus 8-9 kilogrammi alla, oli ta väsinud ja kurnatud ning see sai vastasele saatuslikuks: ta oli väga terav ja lõi ise oma jalaluu puruks vastu Raini plokki.

 

Teine fight ühe Moldovast pärit võitlejaga lõppes paraku Rainile endale ninaluu murruga ning punktikaotusega.

 

 

Marko Moisar sai eriauhinna parima matši eest, milleks on reis kahele Hispaaniasse. Marko vastaseks oli temast kogenum itaallane, kuid eestlane võitis punktidega ning kahe taipoksija superheitlus tunnistati selle õhtu meelierutaivamaks ja nauditaivamaks matšiks.

 

Eestlaste tiimis oli 7 võitlejat mitmest klubist, kellest Rain tegi kaks fight`i, teistel oli üks heitlus kindla vastasega.

 

 

 

King of Kings on hetkel Euroopa kuumim ja enimvaadatuim K1 sari, mida kannavad üle paljud maailma tuntud spordikanalid ja seda näidatakse 120 riigis. Riia Arena saali rahvast täis toonud võitlusele järgneb sügisel King of Kingsi uus üritus Tallinnas Saku Suurhallis, mis tõenäoliselt kujuneb veelgi võimsamaks.

 

Vaata pildigaleriid!

 

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles