Eurovisiooni rootslasest võitja elab politseivalve all

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Måns Zelmerlöw
Måns Zelmerlöw Foto: SCANPIX

Selle aasta Eurovisiooni lauluvõistluse võitis Rootsi palaga «Heroes», mille kandis ette laulja Måns Zelmerlöw.

Zelmerlöw saabus eile oma kodulinna Lundi, kus talle korraldati vastuvõtupidu, millel osales umbes 10 000 inimest, edastab Expressen.

Zelmerlöw on alates kodumaale saabumisest olnud politseivalve all, kuna teda ähvardati tappa.

Tapmisähvardused tehti seose Instagramis tema poolt avaldatud fotoga, millel väidetavalt on ta jalgade all Albaania lipp.

See foto jõudis sotsiaalmeediasse enne Eurovisiooni finaali ja tekitas albaanlastes pahameelt.

Temale suunatud rünnakute tõttu eemaldas laulja hiljem skandaalse foto.

«Vabandan, kui olen kellegi tuju rikkunud, kedagi solvanud või ülekohtuselt käitunud. Ma ei teadnud, et mu jalgade juures oli Albaania lipp. See oli diivanil enne kui mina sinna istusin,» kommenteeris Zelmerlöw.

Rootsi politsei tõhustas eile Lundis politseivalvet sellega, et tõi osa politseinike Helsingboris toimunud jalgpallimatšilt Lundi.

«Tegemist oli tõsiseltvõetava ähvardusega. Teeme kõik, et lauljat keegi ei ründaks,» teatas Skåne politsei pressiesindaja Ewa-Gun Westford.

Rootsis asuva Albaania saatkonna teatel on nad rahul, et Zelmerlöw eemaldas internetist pildi, millel on näha Albaania lippu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles