Heade asjade õhtu Gloria veinikeldris

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Heade asjade õhtu Gloria veinikeldris
Heade asjade õhtu Gloria veinikeldris Foto: promo

Gloria Veinikeldris pakutaakse 3. juunil Peruu köögi peenemaid maitseid, silmailuks Perit Muuga imeline kevad-suvine kollektsioon  «All mine» ja joogiks Cremant de Loire Rose Brut, LaCheteau, Prantsusmaalt.

Foto: promo

Mees nimega Virgilio Martinez on kokandusringkondades vägagi tuntud. Tema restoran Central Peruu pealinnas Limas nimetati selle aasta parimaks restoraniks Ladina-Ameerikas ja maailma edetabelis tuli see eelmisel aastal 15ndale kohale.

Sama mehe käe all töötavad Londonis koguni kaks Peruu köögiga restorani: Lima Fitzrovia ja hiljuti avatud Lima Floral. Esimesele neist omistati muuseas esimese Peruu restoranina juba ka Michelini tärn. Gloria Veinikeldri peakokal Kaido Metsal õnnestus Virgilio Martineze restoranis praktikal olla ja omandatud oskused Peruu köögist toob Kaido meieni viiekäigulisel õhtusöögil juba 3. juunil Gloria Veinikeldris.

Foto: promo

Esitlusele tuleb ka Perit Muuga imeline kevad-suvine kollektsioon «All mine», mis pakatab hüpnotiseerivatest lillemustritest, elegantsest pitsist ja kevadistest erksatest värvidest ning lummavalt mahedatest beežidest ja hallidest toonidest kui ka tõelistele kuningannadele sobivad ruumiliste lilledega kaetud kleidid.

Kollektsioon koosneb ainueksemplaridest, mida Perit näitas veebruaris toimunud London Fashion Weekʼil ning samas on ka palju uut loomingut.

Modellide ilu eest hoolitsevad kvaliteetsed ja looduslikud Karaja meigitooted ning professionaalsed jumestajad Pille Ollin ja Telle Vildersen.

Foto: promo

MENÜÜ

Cremant de Loire Rose Brut, LaCheteau, Prantsusmaa

Amuse Bouche

Tursa cheviche

Leche de tigre, maguskartuli kreem, koriander ja must mais

____________

Lomo carpaccio

Õrnalt kuumutatud ja marineeritud loomaliha, juustukaste, aji pipar, kuivatatud sibul ja kinoa

____________

Põrsas ja kammkarp

Kartuli erinevad tekstuurid, röstitud hiidmais ja chicha kaste

____________

Amazoni šokolaad

Tumeda šokolaadi mousse, kakao muld ja keeks.

Peruu sidrun, piscokaste ja lilled

___________

Kohapeal ootamas Teid parimad veinisoovitused õhtusöögi juurde!

Õhtusöögi hind 47 EUR

Laudade broneerimine

telefonil 5698 0006 või vein@gloria.ee

Gloria Veinikelder

Müürivahe 2

Kohtade arv piiratud!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles