«Eesti otsib superstaari» superfinaalis esinevad kõik finalistid!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Eesti otsib superstaari» finalistid
«Eesti otsib superstaari» finalistid Foto: TV3

Eesti kuuenda superstaari otsingud kulmineeruvad pühapäeval võimsa show´ga Nordea Kontserdimajas. Lisaks superfinalistidele Gertu Pabbole ja Jüri Pootsmannile esinevad vaid kohapealse publiku ees eksklusiivselt ka kõik teised finalistid.

TV3 «Eesti otsib superstaari» suurejoonelise superfinaali võitja valib rahvas. Kuuendale superstaarile kuulub austusväärse tiitli kõrval plaadileping Universal Musicuga ning 10 000-eurone auhinnaraha.

Superfinalistid Gertu Pabbo ja Jüri Pootsmann on valmis pühapäevaõhtuses otsesaates endast parima andma, kuid lisaks neile on end vaid Nordea Kontserdimaja publikule etteasteteks valmis seadnud ka kõik teised finalistid. Lavale astuvad Jana Liisa Johannson, Annabel Guitar, Anelle Tamm, Mikk Mäe, Karl Gustav Adamsoo, Kristjan Kannukene, Risto Paiste ja Karl Mihkel Salong. Finalistid sisustavad publiku meelt vaid kohapeal, otsesaate reklaamipauside ajal. Loomulikult ootavad Nordea Kontserdimajja tulnud superstaari-fänne veel mitmed üllatused, muuhulgas võimalus lemmikutelt autogramme paluda.

Pileteid saab osta Piletilevist.

«Eesti otsib superstaari»  superfinaal Karl-Erik Taukari juhtimisel alustab TV3 otse-eetris pühapäeval kell 20.00, enne seda on ekraanil pooletunnine erisaade, kus näeb, kuidas kaks viimast finalisti eriliseks õhtuks valmistusid ning millega nad vastast lüüa loodavad. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles