«Eesti tippmodell» kutsub taas osalema!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
"Eesti tippmodell" 4. saade
"Eesti tippmodell" 4. saade Foto: Kanal 2

Maailmakuulsal formaadil «America’s Next Top Model» põhinev Kanal 2 saade «Eesti tippmodell» alustab neljanda hooaja võistlejate castinguid. Uuel hooajal ootavad saadet ees mitmed põnevad värskendused.

Foto: Kanal 2

Eeloleval suvel filmitav «Eesti tippmodelli» uus hooaeg keskendub mitmekülgselt andeka kommertsmodelli leidmisele. Lisaks luksuslikele auhindadele ja võimalusele kogeda põnevat modellielu avab saade ukse heade teenimisvõimalustega reklaami- ja moemaailma.

 «Eesti tippmodell» ootab sel hooajal osalema ainult täisealisi võistlejaid. Sobiv kandidaat on 18-28 aastane naine või mees. Varasem modellikogemus pole oluline, küll aga fotogeeniline välimus. Tulevase modelli pikkus peaks algama 170 sentimeetrist.

Foto: Kanal 2

«Suurem osa «Eesti tippmodelli» osalejatest teeb regulaarselt modellitööd või on televisioonikogemuse toel leidnud häid karjäärivõimalusi meelelahutusäris,» teab tegevprodutsent Olga Hartšuk. «Tulevased modellid tutvuvad saate vahendusel kümnete põnevate moe- ja meelelahutusmaailma võtmetegelastega.»

Tingimused ja osalemisankeedi leiab Kanal 2 kodulehelt - www.kanal2.ee/tippmodell

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles