Kuula! Täna ilmus Liis Lemsalu uus singel

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liis Lemsalu «Fire»
Liis Lemsalu «Fire» Foto: promo

Uue muusikalise suunaga singel «Fire» toob kuulajateni seni pigem peidus olnud popiliku poole lauljatar Liis Lemsalust.

Täna ilmunud Liis Lemsalu uus singel „Fire“ avab kuulajatele ukse Liisi uude muusikalisesse maailma. ««Fire» on minu silmis ideaalne pop-lugu. See popilik Liis on minus alati olemas olnud ja nüüd tundsin, et on õige hetk ta endast välja lasta,» kommenteerib Liis, kes on ise laulu nii muusika kui sõnade üks autoritest. 

Viimased kuud on Liis keskendunud uue materjali loomisele ning uus singel jutustabki loo armastusest muusika vastu – kuidas muusika, olles kõikvõimas, kütab tulikuumaks kõik kired ning emotsioonid: «Lugu on tempokam ja jõulisem, kui seni minu repertuaaris kuulma harjutud ollakse. Laul tõmbab kuulaja endaga koheselt kaasa ning ei lase teda viimase löögini lahti,» lisab Liis.

Foto: Erlend Štaub

Lisaks uuele muusikalisele stiilile võib Liisi live-esitustes edaspidi näha ja kuulda ka teisi radikaalseid muudatusi: «See saab olema täielik girl-power: laval on erinevaid stiile valdavad imeilusad naiselikud tantsijannad, graatsiline baleriin ja ka vägev naistrummar Helena Victoria Kirss! Alustame peoga esimesest noodist ja kütame sellega non-stop viimase taktini! Olen väga rahul selle uue suunaga ning äärmiselt põnevil esimese uue kavaga live’i ees.»  võtab Liis kokku. 

Liis Lemsalu uuenenud livekava on esmakordselt vaatajate-kuulajate ees 5.juunil 2015 Pärnus klubi Sunset hooaja avapeol. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles