Eurovisiooni rootslasest võitjat Måns Zelmerlöwi ähvardati tappa

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Måns Zelmerlöw
Måns Zelmerlöw Foto: SCANPIX

Rootsi väljaannete teatel tekitas Eurovisiooni lauluvõistluse võitnud Måns Zelmerlöwi foto Instagramis paksu verd ning teda ähvardati isegi tappa.

Enne Eurovisiooni finaali üles pandud fotol on lauljat näha diivanil lebamas ning paistab nagu oleks ta jalgade alla Albaania lipp.

Kuna tegemist võis olla Albaania lipuga, siis ärritas see enim albaanlasi. Sotisaalmeedias nõuti, et Zelmerlöw lipu pärast vabandaks.

«Eemalda see foto. See on meie kaunis riigilipp ja me oleme selle üle uhked. Sul ei ole õigus seda sellisel viisil alandada,» teatas üks albaanlane.

Teine lisas, et nende esivanemad valasid selle lipu all verd, et tulevased põlvkonnad saaksid rahus elada.

«Nüüd aga on aga mingi mats, kes meie lipu jalgade alla tallab,» kirjutati sotsiaalmeedias.

Rootsi väljaande Aftonbladet andmetel tehti Zelmerlöwile ka tapmisähvardusi. Laulja kodulinna Lundi linnavalitsuse juht teatas ähvardustest politseile.

Sotsiaalmeedias oli ka neid, kes Zelmerlöwi kaitseks välja astusid öeldes, et tegemist ei pruukinud olla Albaania lipuga.

Hiljem laulja eemaldas Instagramist skandaali tekitanud foto. Enne kui ta seda tegi, sai see üle 6800 kommentaari.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles