Homosuhtes olnud üliõpilane tegi seksifilmi pärast enesetapu

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hudsonil jõel asuv George Washingtoni sild
Hudsonil jõel asuv George Washingtoni sild Foto: SCANPIX

USAs New Jerseys Rutgersi ülikoolis õppinud noormees tegi enesetapu pärast seda, kui ta intiimsuhe teise meesüliõpilasega päevavalgele tuli.

18-aastane Tyler Clementi hüppas Hudsoni jõe George Washingtoni sillalt alla, kirjutab foxnews.com.

Noormees jättis Facebooki hüvastijätukirja «Jumping off the gw bridge sorry».

Clementi langetas elust vabatahtlikult lahkumise otsuse pärast seda, kui paljastus, et kaks kaasüliõpilast ta homoseksi filmisid ja lindistus internetti jõudis.

Clementi perekonna advokaadi Paul Mainardi sõnul oli noormehe surm perele šokk.

Politsei leidis Clementi rahakoti, milles oli nii ta juhiluba kui ka üliõpilaskaart. George Washingtoni sillal olnud jalakäijad nägid, kui noormees alla hüppas.

Sukeldujad ei ole Tyler Clementi surnukeha leidnud.

Clementit filminud kaasüliõpilased Dharun Ravi ja Molly Wei võeti vahi alla ja neid süüdistatakse eraellu loata tungimises. Süüdi mõistmisel võivad noored kuni viieks aastaks trellide taha sattuda.

Ka süüdistatakse Ravit ja Weid selles, et nad panid kaamera salaja ühiselamutuppa ning edastasid seksistseenid live-ülekandena internetti.

Homode õiguste eest võitleva organisatsiooni Garden State Equality esindaja Steve Goldsteini arvates tekitas Clementi surma endast erinevate vihkamine. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles